Publicerad 2 kommentarer

Då kör vi!

Jamen då var vi igång då. Nu har vi ju som sagt antagit en ny approach i vårt företagande och gett oss mer hän åt att fördjupa oss lite i det här med sociala medier och bloggeri. Det känns skitbra och det är så himla roligt att vi fått sån otroligt positiv respons. Vi har liksom blivit lite mer pirriga och peppade på att ta tag i allt som faktiskt behöver göras här på gården och hur vi kan göra något kul CONTENT av det! Haha, det trodde vi inte, att det var ett ord som vi skulle slänga oss med. Men vafanken, det är ju skitkul att hitta nya sätt att arbeta och leva sitt liv på och vi får kanske ta och bli lite mer ödmjuka inför sånt som vi pga rädsla, okunskap och kanske lite snobbighet avfärdat som att självgott hålla på och berätta om sitt liv. Vi har väl varit rädda att framstå som ”för mycket” eller präktigt självförhärligande för att vi vill försöka visa på hur en kan leva. Men, tja, vårt liv ÄR ”för mycket” och för att kunna förhålla oss till det utan att det ska bli präktigt och självförhärligande kan vi skildra det på vårt sätt och kanske inte bara visa de idylliska och drömmiga sidorna av denna präktiga lajfstajl trots att den är det så jäkla mycket ändå. För oss ÄR det drömmiga och idylliska just närheten till de tvära kasten mellan fint och fult, liv och död. Vi står mitt i det och det är det som gör det så frestande att berätta om det på ett lättsamt och inte så tillrättalagt sätt. Samtidigt blir det en personlig dokumentation för oss själva att ta del av och se gårdens och vår egen utveckling.

Så, vad vill ni läsa om? Vad vill ni veta mer om? Ge oss uppdrag! Ställ frågor! Ska vi göra filmer? Mycket bilder? Överös oss med era önskningar! Passa på nu när vi är så taggade. Vi är ju nybörjare på detta så ni får guida oss.

Hur som helst, kul om NÅGON vill läsa iallafall och kanske inte bara följer oss för att hitta exakt dom DÄR klädsåpen, stora slagborden eller fina gamla grejorna för det perfekta hemmet. Vi står för något mer än det trots att det också är det vi gillar.

Här får ni en ofiltrerad kavalkad av glimtar ur livet på landet och Lyckliga Gården, varsågod att njuta! (ska ännu lära oss det här med att lägga upp bilderna lite snyggare)

2 reaktioner på “Då kör vi!

  1. Så bra Elin! Du skriver jättebra om ert liv på gården. Kul att följa er, ni är så duktiga! Haha, får man säga så. Mina döttrar tycker inte om det. Man ska säga ”bra”. Men nu är jag ju pensionär och då tycker jag att man får säga ”duktig”. Heja er😍
    (Fina bilder också)

    1. Tack snälla fantastiska faster Bitta! Det är ok att du säger så (även om vi också får säga till våra pensionärsföräldrar ibland också, hehe)! Men vi känner oss ganska duktiga ibland. Ibland känner vi oss totalt det motsatta fast vi försöker vara snälla mot och själva och gör så gott vi kan iallafall. Vi bli iallafall så glada att du vill läsa och ALLTID är så uppmuntrande och omtänksam! KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *